Lactocare Digestive Comfort

Lindring af forstoppelse
Bevarer fordøjelseskomfort
Støtter normal tarmpassage
 
Digestive_banner.png
Medicinsk udstyr der kombinerer egenskaberne ved præbiotiske fibre og probiotiske kulturer til behandling og lindring af forstoppelse og til støtte for generel fordøjelseskomfort.

LACTOCARE Digestive Comfort indeholder præbiotiske fibre (kortkædede fructo-oligosaccharider) til lindring af forstoppelse og forbedring af fordøjelseskomfort og peristaltik.

De præbiotiske fibres virkningsmekanisme støttes af de probiotiske fibre, der allerede er til stede i tyktarmen, og probiotiske bakterier, der er tilsat produktet.

1 brev indeholder

Kortkædede fructooligosaccharider 2.500 mg, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, fruktose, appelsinsmag og silikonedioxid.

 
Ved forstoppelse: 1 brev 2 gange dagligt
Fordøjelsekomfort og peristaltik: 1 brev dagligt

Pakningsstørrelse: 30 stk. portionsbreve pakning

BRUGSANVISNING

Voksne og børn på 12 år og derover:
Tilsæt brevets indhold til et stort glas drikkevand, der har stuetemperatur, og drik det inden for 10 minutter. Brug ét brev to gange dagligt til behandling af forstoppelse og ét brev dagligt for at bevare fordøjelseskomforten og peristaltikken. Doseringen bør justeres i forhold til den individuelle respons på behandlingen. Maksimal dosis er sædvanligvis højst 4 breve dagligt.

 

Børn i alderen fra 2 til 12 år:
Produktet er også egnet til børn i alderen fra 2 til 12 år. Følg omhyggeligt din læges anvisning i brug af produktet.

 

Køb Lactocare Digestive Comfort her

 
 
important.png

Præbiotika og probiotika

• Lactocare Digestive Comfort fibre stimulerer peristaltikken ved at sænke pH-værdien i tarmen, når fibrene ved fermentering omdannes til kortkædet fedtsyrer, fx butyrat (smørsyre).

• Smørsyre er en vigtig energikilde til tarmslimhinden, den stimulerer væksten af tarmtrevlerne og er vigtig for heling af tarmslimhinden.

 
2_a_uden_produkt.jpg

Konsistensen forbliver tynd som vand

Indeholder fibre og mælkesyrebakterier, som opløses 100% i væske og smager dejligt af appelsin.

Digestive Bl├©de skygger TIL OK.jpg
gabriel-silverio-221749-unsplash copy.jpg
GettyImages-1662722423.jpg
devon-divine-1086442-unsplash22 (1).jpg
GettyImages-607970529.jpg